Hoe kunt u BTC naar een bankrekening verplaatsen?

Er zijn verschillende manieren om bitcoin in contanten om te zetten en uiteindelijk naar een bankrekening te verplaatsen:

Verkoop bitcoin op een cryptocurrency-uitwisseling, zoals Coinbase of Kraken. Dit is de gemakkelijkste methode als u bitcoin wilt verkopen via de actuele bitcoin koers en het resulterende geld rechtstreeks op een bankrekening wilt opnemen. Om ervoor te zorgen dat makelaars de witwaswetten niet overtreden, moet u geld opnemen op dezelfde bankrekening waarmee u geld heeft gestort. Het is simpel, gemakkelijk en veilig, maar het is niet de snelste methode. Voor de VS is de gemiddelde tijd om geld op uw account te krijgen ongeveer 4-6 dagen, maar dit verschilt per land. Eventuele bijbehorende kosten zijn ook afhankelijk van het land waarin uw bank is gevestigd. Coinbase is de populairste brokerbeurs en beste crypto exchange voor het kopen en verkopen van bitcoin. Ze verwerken meer bitcoin-transacties dan welke andere broker dan ook en hebben een enorm klantenbestand van 13 miljoen. De stappen:

Meld u aan en voltooi het verificatieproces.

Stort (of koop) BTC op uw account

Betaal uw BTC uit naar fiat via bankoverschrijving of PayPal (van toepassing op sommige services)

Bitcoin informatie

Bitcoin-geldautomaten: in tegenstelling tot traditionele geldautomaten waar u geld van een bankrekening kunt opnemen, is een bitcoin-geldautomaat een fysiek centrum waarmee u bitcoins kunt kopen of verkopen met fiat-geld. Op het moment van schrijven zijn er meer dan 4990+ crypto-geldautomaten in 76 landen en u kunt de website Coin ATM Radar gebruiken om een bitcoin of andere geldautomaat voor cryptovaluta bij u in de buurt te vinden. Houd er rekening mee dat niet alle machines hetzelfde zijn en dat deze methode alleen geschikt is voor kleine transacties omdat de meeste geldautomaten stortings- en opnamelimieten hebben. Het grootste nadeel van het gebruik van een bitcoin-geldautomaat zijn de hoge transactiekosten, die doorgaans tussen de 7 en 12 bedragen.

Bitcoin- betaalpassen: op verschillende websites kunt u bitcoin verkopen en in ruil daarvoor een prepaid-betaalpas ontvangen, zodat u deze als een gewone betaalpas kunt gebruiken. Elke kaart wordt aangedreven door VISA of Mastercard, wat betekent dat ze voor zowel online als offline winkelen bij de meeste bedrijven overal ter wereld werken. Afgezien van aankopen, kunt u zelfs bitcoin-betaalpassen gebruiken om contant geld op te nemen bij geldautomaten waar VISA of Mastercard worden geaccepteerd.

Peer-to-Peer-transacties: voor een snellere, meer anonieme methode kunt u een peer-to-peer-platform gebruiken om bitcoin voor contant geld te verkopen. Wanneer u bitcoins aan andere mensen verkoopt, kunt u beslissen welke betalingsmethode u wilt dat de kopers gebruiken.